EVEN VOORSTELLEN

Hi, mijn naam is Milou van der Helm en ik ben illustrator/vormgever en heb thuis mijn eigen design studio.

Al mijn hele leven lang haal ik energie uit creatief bezig zijn en ik hou er van om van niets iets te maken en daarom heb ik van mijn hobby, mijn werk gemaakt. Werken met mijn handen is voor mij een vorm van ontspanning en dit doe ik al zolang ik mij kan herinneren. Ik ontwerp bijna alles eerst met de hand, om het vervolgens digitaal tot een geheel te maken in Photoshop en Illustrator. Naast creatief bezig zijn heb ik ook een passie voor interieur en styling, op mijn instagram laat ik mijn eigen huis dan ook graag zien.

Ik werk graag in opdracht en maak veel ontwerpen op persoonlijk verzoek. Alles is mogelijk, denk aan een logo ontwerp, een visitekaartje, illustraties, ontwerpen voor kaarten, posters voor in het interieur etc. Dus heb je ideeën, maar heb je alleen nog iemand nodig om het idee op papier te krijgen? Je kunt contact met me opnemen via het contact formulier. Ik ga heel graag voor je aan de slag!

MIJN DOEL
Ik vind het heel erg belangrijk om stil te staan bij de kleine dingen in het leven. Zelf kan ik namelijk onwijs genieten van een zonnige dag met op de achtergrond het gefluit van vogels. Of het luisteren naar mijn favoriete muziek terwijl ik aan het tekenen ben. Genieten van mooie wolkenluchten, bloemen, planten en het lopen op teenslippers en naar buiten kunnen zonder jas.

“Love the little things” is mijn levensmotto en ik wil graag dat meer mensen gaan beseffen dat het geluk niet in de grote dingen zit, maar juist in al het kleins. Daarom bij elke mail die ik stuur, bestelling die ik op stuur en de blogs die ik schrijf, deze kleine quote erbij. Met als doel dat ik zoveel mogelijk mensen wil laten beseffen dat het grootste geluk in de kleinste dingen zit.

Dus bij deze… Love the little things, liefs Lou